Другите за нас

“Артистите са невероятни! Те направиха моята сватба прием перфектно. Тим, лидер на групата, направени, че всичко е безупречна и съм сигурен, че не трябва да се подчертае, ни най-малко! Тим е изключително организиран и бързо комуникатор.имаше някои много специфични направления как аз исках бона входа на сватбата страна, за да бъде и той направи, че го е PERFECT! той е също един невероятно Emcee. на водещи певци за групата невероятно, толкова талантлив и съхраняват всички мои гости танцуват до 1am!песента им списък е съвършен, смесица от старите, кънтри, поп и всички традиционни сватбени / Dance Hits аз наистина не мога да кажа колко съм благодарен на групата за моята сватба толкова съвършен. ”

–Дорислава, София

 

“Групата е голяма – те звучат страхотно, те изглеждат страхотно изглежда да има предизвикателство, но в преход от една песен към друга бързо, имаше забавяния между песни, които левите хора, стоящи на дансинга беше малко.на прекъсването на комуникацията между мениджър и бандата – бяхме помолени за един оптимистичен лента танц, и счита, че е лесна за слушане След като имаме всичко това, подредени обаче, всичко беше страхотно!”

— Лора, Пловдив

 

“Елементи играе нашата сватба прием на 4 май, 2012. Опит в работата с Мая, беше много професионално и приятно. Групата е бърза, учтив и много талантлив е страхотно качество на звука и цялостния външен вид. Perfectза сватбено тържество. Нашите гости танцуваха заедно с песните си, и ние получихме много комплименти след представлението. Бих силно препоръчваме да работите с Мая и групата, и се надявам, можем да работим с тях отново в бъдеще. много доволни! Браво!”

— Петър, София